Bayvantic Garanti Bayvantic Garanti

Bayvantic Garanti

Tryghed og fuld tilfredshed er ligeså vigtigt for os som det er for dig. Derfor tilbyder vi tilfredshedsgaranti. Hvis du mod forventning ikke skulle være tilfreds med Bayvantic, refunderer vi udgifterne! Du skal blot gøre det der står nedenfor:

Fuld tilfredshed eller pengene tilbage

Regler

 1. Udfyld kontaktformularen ovenfor
 2. Du vil blive kontaktet af en Bayvantic specialist indenfor 24 timer (man-fre).
 3. Derefter vil du blive bedt om at indsende følgende oplysninger:
  1. Din Bayvantic pakning med eventuelle ubrugte pipetter
  2. Din originale købskvittering med markering af produkt, pris og købsdato
  3. Forklaring på hvorfor du ikke er fuldt tilfreds med produktet
  4. Dit fulde navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse
  5. Dine oplysninger om bankens navn, registreringsnummer og kontonummer, til brug for overførsel af købspris og porto efter Post Danmarks regler.

Brevet sendes med almindelig frankering efter Post Danmarks portoregler til: Lysholm Reklamebureau A/S, Park Allé 290, 1, 2605 Brøndby, Mærket: Bayvantic–garanti

Bayer A/S, Animal Health yder fuld tilfredshed eller pengene tilbage på Bayvantic® pakninger. Ved utilfredshed med effekten på flåter gælder dette allerede ved første pipette og ved effekten på lopper - såfremt du har brugt 3 ud af i alt 4 pipetter på din hund.

Refunderingen gælder udelukkende for Bayvantic® produkter. For at være berettiget til refundering, skal alle kampagneregler overholdes. Kampagnen gælder kun for produkter købt i Danmark og for personer, som er fyldt 18 år. Brevet med indhold ifølge de krav, som er beskrevet under ”Sådan gør du”, skal indsendes senest 4 måneder efter købsdatoen på kvitteringen. Bayer A/S tager ikke ansvar for breve, der af en eller anden årsag, ikke kommer frem eller ankommer for sent i henhold til beskrevne krav. Alle deltagere accepterer at blive kontaktet af Bayer A/S enten pr. mail eller telefon, hvis vi vurderer, at forklaringen på utilfredsheden skal uddybes, eller at Bayer A/S kan hjælpe med yderligere rådgivning omkring loppebekæmpelse. Bayer A/S er forpligtet ved lovgivning til at registrere og om muligt følge op på alle bivirkninger, som vi bliver bekendt med. Bivirkningerne indrapporteres til sundhedsmyndighederne. Alle bivirkningsindberetninger bliver anonymiseret og alle informationer behandles fortroligt. Alle berettigede deltagere får refunderet den indkøbspris, som er betalt ifølge den medsendte originale kvittering og udgifter til forsendelse efter Post Danmarks regler. Pengene indsættes på det kontonummer, der er oplyst i brevet. Bayer A/S påtager sig intet ansvar for forkerte oplysninger angivet i brevet. Deltagelse indebærer deltagerens betingelsesløse accept af de officielle regler. Databeskyttelse: Bayer A/S er ansvarlige for behandling af indsendte oplysninger. Oplysningerne benyttes kun til behandling af krav på garantien, kontakt ifm. uddybning af utilfredshed eller rådgivning samt evt. bi-virkningsregistrering. Grundlaget for behandlingen af personoplysningerne er aftaleforholdet knyttet til krav efter garantien. Alt data lagres i tre år og bliver derefter slettet. Du har ret til at få indblik i oplysningerne og til at rette og slette de oplysninger, der lagres i vores system. Send en mail til Bayer A/S på adressen databeskyttelse@bayer.com

Bayvantic® garanti er arrangeret af Bayer A/S, Animal Health, Arne Jacobsens Allé 13, 6. DK-2300 København S. I tilfælde af spørgsmål, kontakt da Bayer A/S, Animal Health pr. telefon: +45 4523 5000.