Sådan påfører du Bayvantic på din hund

Det er heldigvis nemt og hurtigt at beskytte din bedste ven mod farlige bid og stik – én enkel behandling hver 4. uge er nok.

Bayvantic påføres én gang om måneden for at behandle og beskytte din hund mod lopper, flåter, pelslus, myg og fluer og ikke mindst de sygdomme, de kan overføre. Når du påfører Bayvantic på huden, fordeler det sig hurtigt og jævnt over hele hundens hudoverflade – helt uden at trænge ind i kroppen og i blodet. Bayvantic virker herefter som et skjold, der afviser de små kryb, før de når at bide din hund.

Hvor stor er din hund?

På små hunde under 10 kg påføres Bayvantic ét sted forrest på ryggen ved skulderbladene. Hos hunde der vejer mere end 10 kg fordeles Bayvantic fire steder ned langs ryggen med tilpas mellemrum mellem de forskellige dryp. Start med at dryppe fra skulderbladene til ca. midt på ryggen.

Påføringen i tre trin

  1. Hold pipetten lod­ret, drej og træk hætten af. Brug toppen af låget til at bryde forseglingen.
  2. Del hundens pels med fingrene, så huden bliver synlig. Dråberne fordeles på huden - enten et sted forrest på ryggen eller fra nakken til ca. midt på ryggen -afhængig af størrelsen på hunden.
  3. Sæt spidsen af pipetten på den synlige hud og tryk indholdet ud på huden. Vask hænderne efter brug og lad pelsen tørre før direkte kontakt med påføringsstederne.

I denne video kan du se, hvordan du nemt påfører Bayvantic på din hund.